Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keksztekercs

2009.04.28

Hozzávalók

50 dkg darált keksz

20 dkg porcukor

3 evőkanál kakaópor

rum vagy rumaroma

kb. 5 dkg olvasztott margarin

annyi tej, amennyit felvesz, de ne legyen túl lágy massza.

Mielőtt kinyújtanád hagyd állni, hagy dagadjon a keksz. Nézd meg nyújtás előtt, hogy mennyire lágy a massza vagy"porlik-e", és tegyél még tejet, ha kell.

A krémhez 20 dkg Ramát 20 dkg porcukorral habosra keverni.

Tekerés előtt még kókuszreszelékkel meghinteni és nyújtani is kókuszban szoktam (liszt helyett).

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nlcafe

(zsuzsigrín, 2009.08.30 16:03)

Köszönöm a recit, ma elkészítettem és isteni finom lett!!
Gratulálok az oldaladhoz, legközelebb a puncstortád fogom kipróbálni,
mert hozzá hasonlóval még nem találkoztam itt a neten!! :)))
Mégegyszer szívből gratulálok!!